Confort pentru locuinţa ta!
Proprietăţi termoizolante foarte bune, rezistenţă ridicată la efracţie, şi izolaţie fonică eficientă.

perfekta

Avantajele ferestrei KOMFORTO
cu profil GEALAN

Economie

Numărul mare de camere din structura interioară a profilului, împreună cu geamul termoizolator, reduc eficient pierderile de energie și contribuie la un climat confortabil în locuință. Se pot proiecta ferestre de dimensiuni mari, care asigură un aport generos de lumină naturală, și participă astfel la diminuarea consumului de energie electrică

Siguranţă şi protecţie

Profilul este consolidat cu armături din oțel zincat. Echiparea standard se face cu feronerie Maco, cu rezistență ridicată la efracție. Ferestrele sunt rezistente și asigură un grad sporit de siguranță al locuinței.

Calitate certificată

Ferestrele Fereastra Perfectă sunt verificate și certificate periodic de cel mai important institut din Europa, IFT – Institutul pentru tehnica ferestrelor, Rosenheim Germania. Calitatea materialelor folosite și utilajele moderne de producție contribuie la atingerea acestor performanțe.

Protecţie fonică

Zgomotul poate îmbolnăvi, de aceea protecția fonică este un factor important pentru starea de sănătate. Arhitectura camerelor din profil, împreună cu performanțele pachetului de sticlă potrivit, asigură condițiile necesare pentru o izolație fonică eficientă. Nivelul de zgomot este redus, iar calitatea vieții este îmbunătățită.

Design convingător

Cei care prețuiesc aspectul natural, și vor să se bucure în același timp de avantajele tehnicii moderne ale ferestrelor PVC, au la dispoziție gama de folii decor lemn cu aspect natural. Este recomandată ca element clasic de stil la renovarea clădirilor dar și când designul trebuie să se încadreze în peisaj. Gama KOMFORTO  este disponibilă atât în varianta Clasic cât și Design – profilele au muchii drepte sau rotunjiri complexe, în măsură să corespundă tuturor așteptărilor.

Detalii tehnice KOMFORTO
cu profil GEALAN

• Adâncime construcţie 74 mm.
• 6 camere de izolare.
• Rigidizare standard cu armături din oţel.
• Geam termoizolant dublu/triplu, cu grosimea pachetului între 24- 46 mm.
• Opţional, se pot alege vitraje cu tratamente speciale – control solar, protecţie fonică, antiefracţie, decorative.
• Garnituri gri la ferestre albe; garnituri negre la ferestre color.
• Culori standard, extra-standard şi culori speciale, conform paletarului.
• Design în varianta Clasic și Design – profilele au muchii drepte sau rotunjiri complexe
• Sistemul este flexibil şi permite montarea ulterioară, direct pe fereastră, de elemente de siguranţă din clasa superioară, RC1/ RC2.
• Coeficient termic – Uf= 1.1 W/m2K
• Zgomotul este redus cu până la 47 dB.

Avantajele ferestrei KOMFORTO
cu profil SALAMANDER

Detalii tehnice KOMFORTO
cu profil SALAMANDER

Soluţie optimă, elegantă, confort termic, protecţie fonică, securitate şi durabilitate în timp.
Este alegerea perfectă prin imbinarea valorii scazute a investiţiei şi a beneficiilor oferite de un sistem complet de tamplarie PVC şi geam termoizolant.

1. Adâncime de construcţie 76 mm,
profil Salamander cu 7 camere de izolare, fabricat 100% în Germania. Profile 100% Clasa A, grosime pereţi exteriori minim 3 mm;

2. Rigidizare standard
cu oţel zincat închis pe toc, de 1,5 mm – ferestre şi 2 mm – uşi;

3. Geam termoizolant
dublu sau triplu, grosime pachet între 24 – 32 – 40 – 48 mm;

4. Garnituri
gri pentru ferestrele albe şi negre pentru ferestrele color;

5. Design atractiv
prin contururi rotunjite;

6. Sistem de profile cu 2 garnituri de izolare

Feronerie Roto
cu toate punctele de închidere antiefracţie, de înaltă calitate, fabricată 100% în Germania, echipată în standard cu ventilaţie economică şi mecanism împotriva acţionării incorecte;

Coeficient de transfer termic
până la Uw = 0,73 W/(m²K)*.
* Calcul realizat pentru fereastra standard de teste, 1230 x 1480 mm.

Avantajele ferestrei KOMFORTO
cu profil SCHUCO

Noile standarde europene, specifica niveluri mai ridicate pentru izolatia termica a cladirilor. Ferestrele Schüco ofera solutii pentru aceste cerinte. Datorita constructiei speciale ale falturilor de izolare a profilelor, sistemele Schüco permit realizarea unei economii de energie mult mai mare in comparatie cu ferestrele obisnuite.

La un profil cu o adancime de constructie de 82mm, coeficientul de transfer termic al ferestrei Uw poate ajunge pana la 0,74 W/m2K.

Sentimentul de siguranta in interiorul locuintei, atat fata de intemperii cat si fata de raufacatori, este unul dintre cele mai importante aspecte in asigurarea unei ambiante placute. Discrete si totodata foarte eficiente sistemele Schüco asigura un grad maxim de siguranta.

Armatura interioara din otel sau aluminiu ofera o rezistenta ridicata antiefractie pastrand in acelasi timp un aspect placut si modern. Mecanismele de feronerie cu manere blocabile si puncte de inchidere multiple ofera o modalitate usoara si eficienta de securizare a locuintei.

Ferestrele cu geam termopan Schüco se remarca printr-un design elegant ce imbina armonios functionalitatea cu rolul estetic al ferestrelor. Utilizand noi tehnologii inteligente, sistemele Schüco permit personalizarea ferestrelor pentru a corespunde constructiei dumneavoastra.

Mai mult decat atat, exista accesorii si ornamente exterioare din aluminiu in toate nuantele RAL (asadar puteti alege orice culoare doriti), dar si multe posibilitati pentru imitatie de lemn. Dintre nenumaratele elemente patentate de Schuco finisajul Automotive este un element distinctiv de exceptie pentru produsele sub aceasta marca.

Sistemele de etansare cu garnituri perimetrale coextrudate impreuna cu sticla termo si fonoizolanta asigura o excelenta protectie la zgomot, intemperii si temperaturi scazute. Cu ferestrele Schüco, temperatura fetei interioare a profilului nu va fi mai mica decat temperatura camerei, nici in cele mai grele ierni.

Sistemele Schüco pun la dispozitie o serie de accesorii dedicate ventilatiei corespunzatoare pentru incaperi, chiar atunci cand ferestra e inchisa. Fie prin sistemele de ventilatie automata (ce asigura un aport constant de aer proaspat, fereastra fiind inchisa), fie prin ventilatoarele integrate, se asigura ca factorii alergeni (praf, polen, fum, etc) sa ramana in afara locuintei.

O ventilatie necorespunzatoare poate conduce la cresterea umiditatii si aparitia mucigaiului. De regula, in majoritatea cazurilor, aerisirea se realizeaza prin deschiderea ferestrei, ce duce la o pierdere a energiei termice de pana la 50% in doar 20 de minute.

Ferestrele Schüco se remarca printr-o foarte buna durabilitate. Acest lucru se datoreaza retetei proprii folosite in extrudarea profilelor care confera acestora elasticitate si stabilitate. Datorita oscilatiilor de temperatura profilele se dilata si se contracta. O buna elasticitate permite acestora sa revina la dimensiunile initiale determinand astfel un comportament echilibrat al ferestrelor.

Suprafetele netede si rezistente la intemperii fac ca ferestrele Schüco sa arate ca noi, si dupa multi ani de la montaj, cu un minim de intretinere.

Schüco Corona CT 70

Sistemul de PVC Corona CT 70 cu garnituri de bataie se bazeaza pe un profil cu 5 camere. Acest sistem se evidentiaza prin caracteristici excelente de izolare termica si in acelasi timp pe latimi vizibile inguste.

  • Adancime de constructie de 70 mm
  • Latimi vizibile inguste de 120 mm la combinarile de profile standard
  • Geometria cercevelelor atat in optica deplanata (Classic), precum si un sfert deplanata (Rondo) si semideplanata (Cava)
  • Design inovativ din punct de vedere geometric al cercevelei semideplanate (forma concava), unic pe piata
  • Contururi pronuntate cu racordari soft si tesituri ale suprafetelor vizibile
  • Variante de renovare multiple datorita baghetelor de vitrare cu design atractiv
  • Raport optim de izolare termica si stabilitate
  • Garnituri EPDM moderne gri metalizate pentru profile albe, garnituri EPDM negre pentru profilele foliate
  • In functie de combinarea profilelor si de vitraj se pot atinge valori Uw de pana la 0,9 W/(m²K)
  • In functie de tipul profilului si de vitraj este posibila o izolare fonica de pana la 47 db

Introducerea acestui sistem in conceptul de culori Corona, va face posibila alegerea dintr-o gama de peste 20 de decoruri din lemn sau uni in variantele foliate pe una sau ambele parti. Foliile decor de calitate superioara, rezistente la ultraviolete si intemperii sunt disponibile si in culori speciale.