Aduce un aport excelent la etanşeitatea clădirii, asigură confortul termic ideal şi reduce la minim consumul de energie destinată încălzirii sau răcirii.
Gama PERFEKTA este caracterizată de: eficienţă energetică, posibilităţi numeroase de proiectare a elementelor de tâmplărie, design plăcut şi culori spectaculoase. Ferestrele corespund standardului de casă pasivă.

perfekta

Avantajele ferestrei PERFEKTA
cu profil GEALAN

Inovaţie cu sistem verificat

Sistemul GEALAN-KUBUS® definește un nou limbaj arhitectural al formelor pentru ferestrele din material plastic. Un plus de lumină și transparență prin intermediul suprafețelor din sticlă de mari dimensiuni oferă noi perspective în materie de design. În ceea ce privește interiorul, noul sistem convinge prin intermediul unui aspect unitar, fără îmbinări deranjante, în timp ce la exterior, marginea răsfrântă perpendiculară accentuează impresia de armonie generală.

STV – sistemul revoluționar de lipire uscată a sticlei permite proiectarea unor ferestre cu suprafețe generoase, cu statică foarte bună.

IKD – camera principală a profilului este umplută, direct în fabrică, cu spumă termoizolatoare. Se ajunge la proprietăți de izolare termică remarcabile, inclusiv la ferestre colorate.

Acrylcolor – tehnologia îmbină inseparabil stratul acrilic colorat cu profilul PVC. Suprafețele rezultate au culori stabile pe termen lung, sunt rezistente la zgâriere și protejate împotriva exfolierii sau crăpării, chiar și în condiții climaterice extreme.

Detalii tehnice PERFEKTA
cu profil GEALAN-KUBUS®

Formă rectangulară și aproape invizibil

Dimensiunea sistemului este de 100 mm, atât în cazul variantei cu combinație ramă-cercevea, cât și în cazul variantei cu montant mobil. Astfel, montantul mobil și secțiunile laterale ale ramei prezintă aceeași lățime vizibilă, oferind privitorului un efect estetic de simetrie.

100 mm – măsura tuturor lucrurilor

  • Fără șipcă pentru sticlă
  • Adâncime constructivă și lățime vizibilă de 100 mm atât pentru pachetul ramă-cercevea, cât și în varianta cu montant mobil
  • Aspect interior unitar
  • Contururi clare

Avantajele ferestrei PERFEKTA
cu profil SALAMANDER

Detalii tehnice PERFEKTA
cu profil SALAMANDER

Soluţie de top: excelentă performanţă energetică şi rezistenţă statică sporită.
Designul său modern este conferit de formele minimaliste ale profilului PVC, indiferent de cerinţele arhitecturale orientate către forme drepte sau rotunjite.

1. Adâncime de construcţie 92 mm,
profil Salamander cu 6 camere de izolare, fabricat 100% în Germania. Profile 100% Clasa A, grosime pereţi exteriori minim 3 mm;

2. Rigidizare standard
cu oţel zincat închis pe toc, de 2 mm – ferestre şi 2 mm – uşi.

3. Geam termoizolant triplu
52 – 60 mm cu 3 foi de sticlă şi distanţier termic SWISSPACER® Ultimate în standard;

4. Garnituri
gri pentru ferestrele albe şi negre pentru ferestrele color;

5. Design exclusivist
cercevea arcuită cu rol de picurător;

6. Sistem de profile cu 3 garnituri
de izolare.

Feronerie Roto
cu toate punctele de închidere antiefracţie, de înaltă calitate, fabricată 100% în Germania, echipată în standard cu ventilaţie economică şi mecanism împotriva acţionării incorecte;

Coeficient de transfer termic
până la Uw = 0,73 W/(m²K)*.
* Calcul realizat pentru fereastra standard de teste, 1230 x 1480 mm.