Este soluţia optimă pentru cladiri noi si renovări.
Se remarcă prin designul suplu al elementelor de profil.

perfekta

Avantajele ferestrei SENSO
cu profil GEALAN

Economie

Așezarea inteligentă, în formă de fagure, a camerelor interioare din profil asigură izolare termică superioară și stabilitate în funcționare. Adâncimea de construcție permite preluarea de până la 3 foi de geam. Ferestrele sunt durabile în timp, ating coeficienți termici minimi și ajută la scăderea cheltuielilor energetice ale locuinței.

Siguranţă şi protecţie

Profilul este consolidat cu armături din oțel zincat. Echiparea standard se face cu feronerie Maco, cu rezistență ridicată la efracție. Opțional, se poate alege feronerie până la clasa de siguranță RC2 sau cu balamale ascunse, pentru un design deosebit. Ferestrele sunt rezistente și asigură un grad sporit de siguranță al locuinței.

Calitate certificată

Ferestrele Fereastra Perfectă sunt verificate și certificate periodic de cel mai important institut din Europa, IFT – Institutul pentru tehnica ferestrelor, Rosenheim Germania. Calitatea materialelor folosite și utilajele moderne de producție contribuie la atingerea acestor performanțe.

Sănătate şi confort

Profilul PVC, produs în Germania, nu conține plumb și este prietenos cu mediul înconjurător. Garniturile interioare, combinate cu pachete speciale de geam, cresc izolarea fonică, asigură confort și o stare de bine pentru tine și familia ta!

Detalii tehnice SENSO
cu profil GEALAN

Sistemul de profiluri S 8000 -5 camere dispune de o adâncime constructivă de 74 mm. Structura interioară sofisticată până la cel mai mic detaliu a celor cinci camere previne formarea punților termice, optimizând în acest mod capacitatea de izolare termică. Suplimentar, opritorul garniturii mediane este prevăzut cu goluri. Astfel, pachetul de profiluri dispune și în zona falțului de cinci camere continue. Coeficientul U testat al combinației de profiluri, inclusiv elementele standard de rigidizare din oțel cu un coeficient Uf = 1,2 W/(m²K) este extrem de scăzut.

Fiecare fereastră are un aspect la fel de plăcut ca sistemul de profiluri din care face parte. De aceea, am conferit profilului nostru exclusiv S 8000 caracteristici deosebite. Astfel, ferestrele dumneavoastră îndeplinesc toate cerințele privind aspectul pe care clienții le-ar putea avea: proporții armonioase, forme rotunjite, lățimi vizibile înguste și suprafețe netede, strălucitoare.

Avantajele ferestrei SENSO
cu profil SALAMANDER

Fereastra SENSO se bazează pe sistemul de profile SALAMANDER DESIGN 2D care permite realizarea unor ferestre simple, dar elegante, acoperind un segment de piaţă pentru care primează aspectul economic şi nu necesită cerinţe de izolare deosebite.

 • Material de înaltă calitate, datorită tehnologiilor utilizate, acest material se poate recicla de până la 7 ori
 • Ranforsarile de dimensiuni generoase din oţel garantează o înaltă stabilitate şi o durată lungă de viaţă
 • Aspect clasic, elegant, cu muchii fine
 • Protecţie optimă împotriva vântului şi a ploii: garniturile de izolare asigură protecţie împotriva intemperiilor
 • Intreţinere uşoară datorită materialelor de calitate superioară cu o structură extrem de densă a suprafeţei
 • Adâncime constructivă de 60 mm
 • Până la 3 camere de izolare
 • Fereastra SENSO este prevazută cu garnituri de etanşare de înaltă calitate din TPE de culoare gri deschis pentru un aspect estetic modern
 • Baghetele de vitrare rotunjite contribuie la un aspect modern şi plăcut al ferestrei
 • Permite vitraje diverse între 4 mm şi 24 mm
 • Coeficient de transfer termic Uf de până la 1,5 w/m2k. Protecţie fonică de până la 46 db
 • În cadrul sistemului pot fi realizate deschideri simple, batante, oscilobatante sau osciloculisante

Avantajele ferestrei SENSO
cu profil SCHUCO

Noile standarde europene, specifica niveluri mai ridicate pentru izolatia termica a cladirilor. Ferestrele Schüco ofera solutii pentru aceste cerinte. Datorita constructiei speciale ale falturilor de izolare a profilelor, sistemele Schüco permit realizarea unei economii de energie mult mai mare in comparatie cu ferestrele obisnuite.

La un profil cu o adancime de constructie de 82mm, coeficientul de transfer termic al ferestrei Uw poate ajunge pana la 0,74 W/m2K.

Sentimentul de siguranta in interiorul locuintei, atat fata de intemperii cat si fata de raufacatori, este unul dintre cele mai importante aspecte in asigurarea unei ambiante placute. Discrete si totodata foarte eficiente sistemele Schüco asigura un grad maxim de siguranta.

Armatura interioara din otel sau aluminiu ofera o rezistenta ridicata antiefractie pastrand in acelasi timp un aspect placut si modern. Mecanismele de feronerie cu manere blocabile si puncte de inchidere multiple ofera o modalitate usoara si eficienta de securizare a locuintei.

Ferestrele cu geam termopan Schüco se remarca printr-un design elegant ce imbina armonios functionalitatea cu rolul estetic al ferestrelor. Utilizand noi tehnologii inteligente, sistemele Schüco permit personalizarea ferestrelor pentru a corespunde constructiei dumneavoastra.

Mai mult decat atat, exista accesorii si ornamente exterioare din aluminiu in toate nuantele RAL (asadar puteti alege orice culoare doriti), dar si multe posibilitati pentru imitatie de lemn. Dintre nenumaratele elemente patentate de Schuco finisajul Automotive este un element distinctiv de exceptie pentru produsele sub aceasta marca.

Sistemele de etansare cu garnituri perimetrale coextrudate impreuna cu sticla termo si fonoizolanta asigura o excelenta protectie la zgomot, intemperii si temperaturi scazute. Cu ferestrele Schüco, temperatura fetei interioare a profilului nu va fi mai mica decat temperatura camerei, nici in cele mai grele ierni.

Sistemele Schüco pun la dispozitie o serie de accesorii dedicate ventilatiei corespunzatoare pentru incaperi, chiar atunci cand ferestra e inchisa. Fie prin sistemele de ventilatie automata (ce asigura un aport constant de aer proaspat, fereastra fiind inchisa), fie prin ventilatoarele integrate, se asigura ca factorii alergeni (praf, polen, fum, etc) sa ramana in afara locuintei.

O ventilatie necorespunzatoare poate conduce la cresterea umiditatii si aparitia mucigaiului. De regula, in majoritatea cazurilor, aerisirea se realizeaza prin deschiderea ferestrei, ce duce la o pierdere a energiei termice de pana la 50% in doar 20 de minute.

Ferestrele Schüco se remarca printr-o foarte buna durabilitate. Acest lucru se datoreaza retetei proprii folosite in extrudarea profilelor care confera acestora elasticitate si stabilitate. Datorita oscilatiilor de temperatura profilele se dilata si se contracta. O buna elasticitate permite acestora sa revina la dimensiunile initiale determinand astfel un comportament echilibrat al ferestrelor.

Suprafetele netede si rezistente la intemperii fac ca ferestrele Schüco sa arate ca noi, si dupa multi ani de la montaj, cu un minim de intretinere.

Schüco Corona AS 60

Sistemul Corona AS 60 indeplineste toate cerintele unei ferestre contemporane din PVC. Cu adancimea sa de constructie de 60 mm si echipat cu o garnitura de bataie, sistemul atinge valori extraordinare la cele mai inguste latimi vizibile.

 • Adancime de constructie pentru toc si montant: 60 mm
 • Latimi vizibile inguste de 120 mm la combinarea profilelor standard
 • Constructie cu 3 sau 4 camere pentru valori U optime si protectie fonica pana la clasa 4
 • Suprapunerea tocului peste cercevea este de 8 mm si permite tolerante marite
 • Pondere ridicata a sticlei in comparatie cu cea a rame
 • Diferite decoruri din lemn, pe ambele parti bazat pe un corp de baza maron sau uni, sau pe o parte bazat pe un corp de baza alb
 • Suprapunere interioara de 16 mm
 • Cu garnituri negre coextrudate
 • Sortiment suplimentar cu garnituri moderne de culoare gri metalizat
 • Profile de cercevea coplanare la exterior, deplanate, sau in conturul caselor vechi (semideplanate)

Corona AS 60 este o solutie de prima clasa atat pentru constructiile noi cat si pentru renovari si se dovedeste deosebit de economica pentru cladirile reprezentative.