UŞI CULISANTE

Perspectivă generoasă asupra exteriorului, senzaţie de libertate, economie de spaţiu.

Uşi culisante cu ridicare    Uşi osciloculisante    Uşi culisante în plan

sliding-doors-los-angeles

UŞI CULISANTE CU RIDICARE

Acest produs special conceput, imbina deschiderile mari, manevrabilitatea usoara cu confortul termic si acustic. Cu o simpla intoarcere de maner poti crea o legatura continua intre interior si exterior.

Vizibilitate: Culisanta cu ridicare iti va oferi o perspectiva completa asupra exteriorului casei tale, avand o lungime de pana la 6,5 m si o inaltime de pana la 2,5 m.

Trecere lină: Să scoţi pe terasă o masuţă cu rotile, un fotoliu sau caruciorul copilului este foarte uşor, pentru că pragul special face trecerea foarte lină.

Confort: Te vei bucura de ceea ce-ţi place, pentru că performanţele de protecţie ale uşii au capacitatea de a ţine afară frigul şi zgomotele nedorite.

Manevrabilitate: Culisanta cu ridicare este foarte uşor de manevrat, chiar şi de către copii, datorită sistemului special de ridicare şi alunecare lină.

Lumină: casa plină de lumină naturală este o casă ce contribuie la sănătatea generală a familiei şi sănătatea ochilor în special.

Siguranţă: Uşa culisantă cu ridicare te va proteja de vizitele nedorite prin sistemul de închidere şi tehnologia de vârf a sticlei antiefracţie.

Estetic: Aspectul general al casei va fi remarcabil pentru că sunt apreciate casele moderne cu ferestre şi deschideri mari.

Silenţioasă: Poţi ieşi şi intra fară să deranjezi pe nimeni, ajutat de sistemele de deschidere şi rulare silenţioase, precum şi de sistemul de inchidere controlată SoftClose.

Automatizare: Pentru momentele în care vrei să te bucuri total de relaxare, poţi opta pentru sistemul de deschidere automata a uşii cu telecomandă sau buton.

Prag mic

Prag mare

UŞI OSCILOCULISANTE

Aceste sisteme ofera acces facil pe terase cu utilizare ergonomica a spatiului din incapere. Designul similar cu celelalte ferestre si usi ale casei, permit integrarea acestora in conceptul arhitectural unitar al casei.
Cu ajutorul sistemului de feronerie prin culisare, sistemele noastre nu utilizeaza spatiul din interior pentru deschidere. Printr-o actionare facila a manerului se realizeaza o aerisire optima prin functia de basculare.

Sistemul de feronerie pentru usile osciloculisante

– pozitionare automata a canatului;
– complet antiefractie;
– ventilare perimetrala, se retrage cerceveaua 6mm;
– retragerea paralela putin vizibila din exterior;
– operare cu minim efort;
– principiul de operare nu permite manevrare incorecta;
– role echipate cu perii pentru curatare.

UŞI CULISANTE ÎN PLAN

Posibilitatea de deschidere a ambelor canaturi face ca aceste culisante sa indeplineasca din punct de vedere vizual cele mai inalte cerinte. Profilul suplu si suprafete vitrate mari confera locuintei o senzatie naturala de camin autentic.

Varietatea de culori asigura libertate creativa si adaptarea la fiecare stil individual de constructie.
Sunt ideale pentru zonele climatice cu temperaturi blande.