Ferestrele KLASO ajung la valuori de izolare termică ce anterior au fost atinse numai cu ajutorul sistemelor cu adâncimi constructive mari şi indeplinesc astfel cerinţe de economie energetică de top.
Gama KLASO – calitate de top, protecţie termică excelentă, izolare fonică deosebită şi protecţie antiefracţie.

perfekta

Avantajele ferestrei KLASO
cu profil GEALAN

Economie

Designul inteligent al structurii profilului contribuie la optimizarea stabilității tâmplăriei în ansamblu. Ferestrele sunt mai mari, au o statică remarcabilă, iar energia solară este exploatată în condiții optime, contribuind astfel la reducerea costurilor energetice ale locuinței. Adâncimea de construcție permite preluarea de până la 3 foi de geam, cu proprietăți de izolare termică sporită. Economisești energie simplu și elegant!

Garnitură mediană

Designul inteligent al structurii profilului contribuie la optimizarea stabilității tâmplăriei în ansamblu. Ferestrele sunt mai mari, au o statică remarcabilă, iar energia solară este exploatată în condiții optime, contribuind astfel la reducerea costurilor energetice ale locuinței. Adâncimea de construcție permite preluarea de până la 3 foi de geam, cu proprietăți de izolare termică sporită. Economisești energie simplu și elegant!

Siguranţă şi protecţie

Profilul este consolidat cu armături din oțel zincat. Echiparea standard se face cu feronerie Maco, cu rezistență ridicată la efracție. Opțional, se poate alege feronerie până la clasa de siguranță RC2, cu deschidere în plan paralel (3D) sau cu balamale ascunse, pentru un design deosebit. Ferestrele sunt rezistente și asigură un grad sporit de siguranță al locuinței.

Calitate certificată

Ferestrele Fereastra Perfectă sunt verificate și certificate periodic de cel mai important institut din Europa, IFT – Institutul pentru tehnica ferestrelor, Rosenheim Germania. Calitatea materialelor folosite și utilajele moderne de producție contribuie la atingerea acestor performanțe.

Sănătate şi confort

Profilul PVC, produs în Germania, nu conține plumb și este prietenos cu mediul înconjurător. Sistemul este disponibil în culori standard sau folii decor lemn, cu aspect natural, și poate fi folosit cu ușurință atât la proiecte noi cât și în renovări.

Detalii tehnice KLASO
cu profil GEALAN

• Adâncime de construcţie 82.5 mm.
• 6 camere, pentru izolare termică şi fonică.
• Izolaţia termică este îmbunătăţită în cazul în care se optează pentru tehnologia cu spumă IKD.
• Rigidizare standard cu armături din oţel.
• A treia garnitură, flexibilă, contribuie decisiv la creşterea izolaţiei termice şi protecţia feroneriei.
• Geam termoizolant triplu, cu grosimea pachetului până la 52/54 mm (cu tehnica STV).
• Opţional, se pot alege vitraje cu tratamente speciale – control solar, protecţie fonică, antiefracţie, decorative.
• Garnituri gri la ferestre albe; garnituri negre la ferestre color.
• Culori standard, extra-standard şi culori speciale, conform paletarului.
• Pentru culori cu rezistenţă superioară la zgâriere şi decolorare – recomandăm tehnologia acrylcolor.
• Echipare standard cu feronerie Maco.
• Sistemul este flexibil şi permite montarea ulterioară, direct pe fereastră, de elemente de siguranţă din clasa superioară, RC1/ RC2.
• Coeficient termic – valori excelente ale Uf de până la 0.92 W/m2K şi chiar 0,89 W/m2K, pentru profil Futura. Valoarea Uf este verificată de Institutul german pentru tehnica ferestrelor, IFT Rosenheim. Cu aceste valori, ferestrele sunt adecvate pentru case pasive, chiar şi în varianta colorată.

Avantajele ferestrei KLASO
cu profil SALAMANDER

Detalii tehnice KLASO
cu profil SALAMANDER

Cel mai nou produs din gama, fereastra KLASO reprezintă soluţia cea mai inovatoare în materie de design, toate elementele costructive principale fiind arcuite. Raspunzând cerinţelor de eficienţă energetică, fereastra KLASO reuşeşte să fie în topul cerinţelor clienţilor noştri.

1. Adâncime de construcţie 82 mm,
profil Salamander cu 6 camere de izolare, fabricat 100% în Germania. Profile 100% Clasa A, grosime pereţi exteriori minim 3 mm;

2. Rigidizare standard
cu oţel zincat închis pe toc, de 2 mm – ferestre şi 2 mm – uşi.

3. Geam termoizolant triplu
48 – 52 mm cu 3 foi de sticlă şi distanţier termic SWISSPACER® Ultimate în standard;

4. Garnituri
gri pentru ferestrele albe şi negre pentru ferestrele color;

5. Design inovativ
toate elementele constructive principale sunt arcuite;

6. Sistem de profile cu 3 garnituri
de izolare.

Feronerie Roto
cu toate punctele de închidere antiefracţie, de înaltă calitate, fabricată 100% în Germania, echipată în standard cu ventilaţie economică şi mecanism împotriva acţionării incorecte;

Coeficient de transfer termic
pană la Uw = 0,73 W/(m²K)*.
* Calcul realizat pentru fereastra standard de teste, 1230 x 1480 mm.

Avantajele ferestrei KLASO
cu profil SCHUCO

Noile standarde europene, specifica niveluri mai ridicate pentru izolatia termica a cladirilor. Ferestrele Schüco ofera solutii pentru aceste cerinte. Datorita constructiei speciale ale falturilor de izolare a profilelor, sistemele Schüco permit realizarea unei economii de energie mult mai mare in comparatie cu ferestrele obisnuite.

La un profil cu o adancime de constructie de 82mm, coeficientul de transfer termic al ferestrei Uw poate ajunge pana la 0,74 W/m2K.

Sentimentul de siguranta in interiorul locuintei, atat fata de intemperii cat si fata de raufacatori, este unul dintre cele mai importante aspecte in asigurarea unei ambiante placute. Discrete si totodata foarte eficiente sistemele Schüco asigura un grad maxim de siguranta.

Armatura interioara din otel sau aluminiu ofera o rezistenta ridicata antiefractie pastrand in acelasi timp un aspect placut si modern. Mecanismele de feronerie cu manere blocabile si puncte de inchidere multiple ofera o modalitate usoara si eficienta de securizare a locuintei.

Ferestrele cu geam termopan Schüco se remarca printr-un design elegant ce imbina armonios functionalitatea cu rolul estetic al ferestrelor. Utilizand noi tehnologii inteligente, sistemele Schüco permit personalizarea ferestrelor pentru a corespunde constructiei dumneavoastra.

Mai mult decat atat, exista accesorii si ornamente exterioare din aluminiu in toate nuantele RAL (asadar puteti alege orice culoare doriti), dar si multe posibilitati pentru imitatie de lemn. Dintre nenumaratele elemente patentate de Schuco finisajul Automotive este un element distinctiv de exceptie pentru produsele sub aceasta marca.

Sistemele de etansare cu garnituri perimetrale coextrudate impreuna cu sticla termo si fonoizolanta asigura o excelenta protectie la zgomot, intemperii si temperaturi scazute. Cu ferestrele Schüco, temperatura fetei interioare a profilului nu va fi mai mica decat temperatura camerei, nici in cele mai grele ierni.

Sistemele Schüco pun la dispozitie o serie de accesorii dedicate ventilatiei corespunzatoare pentru incaperi, chiar atunci cand ferestra e inchisa. Fie prin sistemele de ventilatie automata (ce asigura un aport constant de aer proaspat, fereastra fiind inchisa), fie prin ventilatoarele integrate, se asigura ca factorii alergeni (praf, polen, fum, etc) sa ramana in afara locuintei.

O ventilatie necorespunzatoare poate conduce la cresterea umiditatii si aparitia mucigaiului. De regula, in majoritatea cazurilor, aerisirea se realizeaza prin deschiderea ferestrei, ce duce la o pierdere a energiei termice de pana la 50% in doar 20 de minute.

Ferestrele Schüco se remarca printr-o foarte buna durabilitate. Acest lucru se datoreaza retetei proprii folosite in extrudarea profilelor care confera acestora elasticitate si stabilitate. Datorita oscilatiilor de temperatura profilele se dilata si se contracta. O buna elasticitate permite acestora sa revina la dimensiunile initiale determinand astfel un comportament echilibrat al ferestrelor.

Suprafetele netede si rezistente la intemperii fac ca ferestrele Schüco sa arate ca noi, si dupa multi ani de la montaj, cu un minim de intretinere.

Schüco Corona SI 82

Sistemele de ferestre Corona SI 82 dispun de trei plane de etansare si de armarea conventionala din otel. Astfel pot fi realizate economic si la un standard superior ferestre pentru case cu consum energetic redus.

  • Adancimea de constructie a profilelor de 82 mm
  • Latimi vizibile inguste de 120 mm
  • Adancime de constructie mai mare pentru mai multa siguranta si protectie antiefractie
  • Geometria cercevelelor un sfert deplanate si semirotunde
  • Sistem de profile cu 6 camere cu proprietati optime de izolare
  • Trei plane de etansare pentru protectie optima impotriva vantului, ploii si a zgomotului
  • Garnituri gri metalizate la profilele albe
  • Design in forma soft pentru cerinte superioare de creatie
  • In functie de combinarea profilelor si de vitraj se pot atinge valori Uw de pana la 0,9 W/(m²K)
  • Suprafata sticlei (lumina) cu 30% mai mare pentru constructiile cu Corona SI 82 la acelasi nivel de izolare termica comparativ cu ferestrele standard

Sistemele de ferestre respectiv usi-ferestre Corona SI 82 sunt adecvate pentru constructii noi si renovari. Program cuprinzator de accesorii confera sistemului siguranta marita.