SISTEM GLISANT BKS

balcony-closeup2.1506002001.7374

Pretabil oriunde

4 role de glisare

Greautatea panourilor de sticlă poate fi distribuită oriunde: jos şi sus ori numai jos sau numai sus, şi asta pentru că sistemul BKS foloseşte 4 role de glisare cu câte 2 rulmenţi pe rolă ,înveliţi în teflon pentru atenuarea zgomotului de glisare.

valedo-BKS-4-role
Valedo-BKS-T-sina-glisare

O singură şină de glisare, panouri de sticlă nelimitate

BKS glisează prin 2 șine orizontale cu un singur canal de glisare , iar felul în care sunt proiectate rolele cu rulmenţi permit panourile de glisare să cotească şi pe colţuri indiferent de unghiul format.

Toate panourile parcate pe o suprafaţă infimă

Adună o suprafaţă mare din sticlă şi parchează toate panourile fără să ocupe spaţiu, astfel vei avea îndeajuns spaţiu să îţi poţi aşeza masa şi canapelele.

Valedo-BKS-parcare-panouri-sticla
Valedo-BKS-Blocaj-Pivotare-90

Blocaj al panourilor pivotate

Asigură-te că ai pus siguranţa de blocaj a panourilor pivotate şi stai fără griji că vremea s-ar putea schimba dacă eşti plecat de acasă, vântul nu va putea mişca panourile! Poţi bloca oricare dintre panouri individual ori poţi bloca doar primul panou pentru aerisire!

Tot ce vezi e sticla!

Şinele de glisare se pot vopsi orice culoare, astfel tot ce poţi vedea de afară e doar sticla! Fără profile verticale, fără chedere PVC, sistemul BKS e cel mai transparent sistem de pe piaţă!

Valedo-BKS-sina-culoare
Valedo-BKS-T-Etansare

Etanşietate împotriva infiltraţiilor

Spaţiile deschise de dimensiuni mari sunt uşor de proiectat şi există multe opţiuni de amenajare din care poţi alege. Atunci când vă decideţi asupra unui sistem cu sticlă care vi se potriveşte cel mai bine pentru proiect, performanţele de etanşietate trebuie luate în calcul !

Condensarea eliminată spre exterior

Dacă urmariţi să închideţi cu un sistem glisant, spaţii ce produc multă umiditate în aer, cum ar fi bucătăriile, nu trebuie să vă faceţi griji că aburul va condensa în contact cu sticla montata la exterior.

Pe langă acest lucru, profilul de preluare a condensului, are rol şi de ajustare a diferenţei de nivel atât pentru partea inferioară cât şi pentru partea superioară.

Profil-Ajustare-Condens-1
Valedo-BKS-T-banda-magnetica-2

Banda magnetică de etanşare între panourile de sticlă

Dacă alegi un sistem de închideri terase ce e alcatuit din 95% sticlă, de ce să nu te bucuri de transparenţă maxima?

Banda magnetică nu se îngalbeneşte şi nu se murdăreşte uşor ca chederele din PVC transparente ce le foloseam în trecut.

Un plus pentru etanşietate

Proiectarea şi responsabilitatea pentru a obţine un sistem etanş a continuat şi în cazul capacelor de pe profilele sticlei, designul profilat în 3 trepte asigură că apa nu va patrunde în interior la nivelul capacelor.

Valedo-BKS-Capace-etansare
Valedo-BKS-sticla-securizata

Sticlă securizată

Sistemul glisant BKS a fost testat să reziste la vânt puternic fără nicio pagubă.

Pentru a se securiza, sticla, se încălzeşte la 650 ° şi apoi se răceşte rapid, acest proces îi aduce o rezistenţă de îndoire de 4-5 ori mai mare decât sticla normală la aceaşi grosime! Dacă s-ar sparge sticla , aceasta se va sparge în mii de bucăţi constituind un element de siguranţă pentru a nu răni nicio persoană.

Rezistenţă împotriva şocurilor

În acest video puteţi urmări atât rezistenţa sticlei cât şi a sistemului glisant Fereastra Perfectă atunci când se acţionează mecanic.